RAQS – ODDIY TOMOSHA EMAS - Valijonova , Sug‘diyona (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada raqs va raqsning shakillanishi, haqida juda mashaqqatli mehnat, sa’y harakat, ijodiy izlanishlar hamda mazmunli nazariy bilimlar jamlangan.