MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARIDA NAVOIY ANTROPINIMINING TARIXIY ALLUZIYA SIFATIDA QO‘LLANILISHI - Karimova , Mastura Ablaxat qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Muhammad Yusuf hse’rlarida Alisher Navoiy antroponimining tarixiy alluziv nom sifatida qo‘llanilishi haqida fikrlar bildirilgan. Matn umumiy g‘oyasini retsipientga yetkazishdagi ahamiyati tahlil qilingan.