BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNING IJTIMOIYLASHUVINI RIVOJLANTIRISH KONSEPSIYALARI TALQINI - Xolmatova , Gulabzaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada shiddat bilan rivojlanib borayotgan hayotda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijtimoiylashuvini rivojlantirishni konsepsiya talqinida bayon qilinadi.