BOLALARNING RIVOJLANISH MUHITIDA O‘YINNING O‘RNI - Yuldasheva, Dilafruz Maxamadaliyevna; Ergasheva, Soliha Bonu Boqijon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada o‘yinlarning bolalarning rivojlanishiga ta’siri, bolalarga erta ta’lim berishda o‘yinning ahamiayti bayon etilgan.