O‘SPIRINLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN NIZOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Maripova , Asalxon Botiraliyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bugungi kunda barchamizning bosh maqsadimiz kelajagimiz poydevori bo‘lgan yoshlarni har tomonlama yetuk, barkamol ruhda tarbiyalashni oliy maqsadimizga. Ushbu maqolada yosh avlodni, jumladan o‘spirin yoshlarni oldilariga qo‘ygan maqsadlariga turli holatlarda to‘siq bo‘lishi mumkin bo‘lgan nizolar-konfiliktlar - ularni oldini olish uchun qaysi usul va tuzatishlardan foydalanish haqida so‘z yuritilgan hamda qaysidir ma’noda maqsadga erishish ko‘zda tutilgan.