QADIMGI XORAZMNING ANTIK DAVRDAGI SHAHARLARI TARIXI (QO‘RG‘OSHINQAL’A MISOLIDA) - Baxtiyarov Sirojbek (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Xorazmning antik davrdagi shaharlaridan biri hisoblangan Qo‘rg‘oshinqal’a haqida so‘z yuritiladi. Qo‘rg‘oshinqal’a haqida olimlarning tadqiqotlari mazmuni bayon etilgan.