BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA NOAN’ANAVIY USULLARDAN FOYDALANISH - Umarova, Zebixon Isoqjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada matematika darslarida noan’anaviy usullarni qo‘llashga intilayotgan o‘qituvchilar uchun amaliy tushuncha va tavsiyalar berilgan. U tajriba asosida o‘rganish, hamkorlikda faoliyat yuritish va muammolarni yechish usullariga, bunday strategiyalar o‘quvchilarning munosabati va matematikadagi faoliyatiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi ifoda etiladi.