BOSHLANGʻICH SINFLARDA ZAMONAVIY AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALAR SAMARADORLIGI - Omonova, Maftuna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari samaradorligini keng tarzda yoritilishi, muhim jihatlari, oʻquvchilarda aqliy qobiliyati hamda intellektual salohiyati rivojlantirish haqida maʻlumotlar berilgan.