BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA FANINI O‘QITISH - Imomova, Nasiba (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada matematika o‘qitish metodikasining usul va vositalari, predmeti haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan. Maqola oxirida xulosa berilgan.