MATEMATIKA O‘QITISH METODIKASI PREDMETI - Botirova, Mavludaxon To‘xtasin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarda matematikaning o‘qitish metodikasi, dars jarayonida o‘qituvchi va o‘quvchilarga qo‘yiladigan talablar haqida qisqacha so‘z boradi. Hozirgi kunda hayotimizni matematikasi tasavvur qilishning mutloq iloji yo‘q, shu maqsadda umumta’lim maktablarida ushbu fanni o‘qitish ahamiyati nihoyatda yuqori.