KIMYOVIY HOLATNI BAHOLASH VA TAXLIL QILISH - Muradov, Sirojiddin Husan o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, kimyoviy holatni baholash, taxlil qilish usllari hamda sano‘at obektlarida REMni aniqlash, kimyoviy holatni baholashda havoning turg‘unlik darajasi belgilari haqida muallifning nazariy, ummumlashtiruvchi fikrlari keltirilgan. Maqola mehnat muhoazasi va texnika xavfsizligi yunalishlari talablari, mehnat muhofazasi va xavfsizlik mutaxassislari hamda keng izlanuvchilar uchun muljallangan.