TAMARAXONIM - Mumtozbegim , Turgʻunova Xoreografiya; Abduhamidov , Akmal (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tamaraxonim — (asl ismi va familiyasi Tamara Artyomovna Petrosyan 16(29).03.1906, hozirgi Yangi Margʻilon shaharchasi — 30.06.1991, Toshkent) qoʻshiqchi va raqqosa, baletmeyster, oʻzbek professional raqsi asoschilaridan biri. Oʻzbekiston xalq artisti.