ELEKTR TA’MINOTI TIZIMIDA YUZAGA KELGADIGAN ASINXRON REJIMNI OQIBATLARI VA BARTARAF ETISH CHORALARI - Eraliyev , Andinabi Xokimovich; Ne’matjonov , Hikmatilla Sherzodjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Energetika tizimidagi asinxron ish rejimi natijasida yuzaga kelgan avariyalar va uning oqibatlari hamda davlatimiz energetika tizimining bu holat uchun qo‘llaydigan chora tadbirlari taxlil etilgan.