TEXNOLOGIK PARAMETRLARNI AVARIYADAN OLDINGI VA AVARIYA HOLATLARIDA BLOKIROVKALASH TIZIMLARI - Ashurov , Abdulahad Valijon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Peredavariyadan avtomatik himoya qilish tizimlari (PAH) tarixan texnologik jarayonni parametrlari ruxsat etilgan maksimal qiymatlardan oshib ketganda xavfsiz holatga o‘tkazadigan himoya blokirovkalari majmuasi sifatida paydo bo‘lgan. Amalda, qulflar odatda jarayonni to‘xtatishga olib keldi.