YOSHLARNI MA’NAVI TARBIYALASHDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Tashmetov , Tuxtasin Xudayberganovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, yoshlarni ma’naviy tarbiyalashda axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek maqolada, global o‘zgarishlar davrida axborot qudratli qurolga aylangan bir davrda, dunyo miqyosida mafkuraviy-g‘oyaviy tahdidlarni targ‘ibot va tashviqot etishda axborot asosiy omil vazifasini o‘tayotganligi ochib berilgan.