RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKT - Husanova, Ruxshona Rustam qizi; Sindarov, Lutfulla Kuralovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda raqamli texnologiyalar barcha sohalarda qo‘llanilmoqada. Sun’iy intellekt va katta ma’lumotlardan foydalanish har bir soha rivojini ta’minlaydi. Ushbu maqolada, Katta ma’lumotlar (Big Data) tushunchasi, ularning imkoniyatlari va ijtimoiy-iqtisodiy sohalarda qo‘llanilishi haqida fikr va mulohazalar yuritiladi.