ZAMONAVIY STOMATOLOGIYADA ITNING ROLI - Raphael Diaz Simoes; Ne’matova , Madinabonu Azizillo qizi; Kamolov , Komiljon Nuritdin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy stomatologiya sohasini rivojlantirishda axborot texnologiyalari(IT)ning muhim roli o‘rganilgan. U diagnostika va davolashni rejalashtirishdan tortib, bemorlar bilan muloqot qilish va amaliyotni boshqarishgacha bo‘lgan turli xil IT-ilovalar sohada qanday inqilob qilganini o‘rganadi. Elektron kasallik tarixi va uning afzalliklarini, shu jumladan yaxshilangan aniqlik, samaradorlik va stomatologik parvarishning yangi darajasini ta’minlaydi. Bundan tashqari, u stomatologiyada IT integratsiyasi uchun potentsial muammolar va kelajakdagi yo‘nalishlarni tan oladi.