MASALALAR BILAN DASTLABKI TANISHUVNING INNOVATSION ASOSLARI - Aliyev , Nurillo Abdiqayumovich; Sobirova, Muqaddasxon Rustamjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning matematik bilimlarini mukammal o‘zlashtirishida innovatsion texnologiyalar asosida darsni tashkillashni ahamiyati beqiyos. Shu sababli, boshlang‘ich sinflarda ko‘rgazmali qurollar va o‘quv-uslubiy faoliyatni modernizatsiyalash, interfaol hamda pedagogik texnologiyalarni joriy etish haqida ma’umot berilgan.