HUDUDLAR TURIZMINI RIVOJLANTIRISHDA DAM OLISH VA DAVOLANISH MASKANLARINING O‘RNI - Hamzayeva, Dilfuza; Madatova , Mahliyo (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Surxondaryoda tibbiyot turizmini rivojlantirish bayon etilgan. Tibbiyot turizmi uchun resurs bo‘la oladigan maskanlar haqida so‘z yuritiladi. Darhaqiqat, ushbu maskanlarda ichki turizm yaxshi rivojlangan. Faqatgina buni xorijiy davlatlarga ham taqdim etish va turizmni yanada rivojlantirish lozim.