KOLORIMETRIK USUL YORDAMIDA SUVNING QATTIQLIGINI ANIQLASH - Xolmuminov , Alimbek Ilxom oʻgʻli; Sobirov , Samandar Oʻtkirbek oʻgʻli; Mahkamov , Iftixor Jahongir oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada suvning qattiqligini kolorimetrik usulda kalmagit indikatori va ikkita xelatlashtiruvchi vosita – EGTA va EDTA lar ishtirokida aniqlash izohlangan.