SUV QATTIQLIGINI (UMUMIY KALSIY VA MAGNIY) ANIQLASHNING - TITRIMETRIK USULI - Temirov, Sohibjon Ziyadillayevich; Xolto‘rayev , Dostonbek Boboyor o‘g‘li; G‘oziboyev , Murodjon Botir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada suvning qattiqlik turlari, suvning umumiy qattiqligini an’anaviy aniqlashda ishlatiladigan erioxrom qora T indikatorga qaraganda aniqroq bo‘lgan kompleksometrik indikator – kalmagitdan foydalanish izohlangan.