ӘДЕБИ ТІЛ МЕН ДИАЛЕКТОЛОГИЯНЫҢ ТҰТАСТЫҒЫ - Сайфудинова, Насиба Сейдрахым қызы; Анарбекова, Гулжан Азизбековна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақала өз ішіне әдеби тіл мен диалект тілдің арасындағы айырмасын және біз қайтсек диалект сөздерден емес, әдеби сөздерден қолдана алатындығымыз жайлы кеңінен мәлімет берілген. Сонымен қатар, диалект және әдеби тілге жеке-жеке анықтама, яғни түсінік беріп өтілген.