KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI ORQALI KELIB CHIQADIGAN KASALLIKLARNI OLDINI OLISH - Melibayeva, Farog‘at Madaminovna; Aliyev , Nurillo Abdiqayumovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Kadrlar malakasini oshirish, tibbiyotda axborot texnologiyalarning o‘rni, ularni samarali amalga oshirishning asosiy masalalari va kompyuter texnologiyalari orqali kelib chiqadigan kasalliklarni oldini olish bo‘yicha ma’lumotlar yoritib berilgan.