TA’LIMDA VIRTUAL TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH - Turayev, Jaxongir Anvarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim tizimida virtual ta’lim texnologiyalari qo‘llash yordamida virtual makon texnologiyalarining tarqalishi, virtual makonning jahon bozoridagi hajmi, o‘qitishda virtual ta’limdan foydalanishning muvaffaqiyatlilari, Virtual makonning bir qancha afzalliklari, virtual ta’lim tizimi kelajakni qanday o‘zgartira olishi va bugungi kunda virtual ta’lim texnologiyalaridan qanday foydalanish mumkinligi keng yoritib o‘tilgan.