JAMOAT TRANSPORTI TIZIMINI RIVOJLANTIRISH CHORA TADBIRLARI - Yusupov , A.E. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda jamoat transportida yo‘lovchilarga transport xizmati ko‘rsatish yetarli darajada emas va axoliga transport xizmat ko‘rsatish uchun transport vositalari to‘g‘ri yo‘lga qo‘yilmagan, axoli gavjum xududlarda avtobus transport xizmatlari mavjud emas, axoliga transport xizmatlarini ko‘p qismini yengil avtomobil taksilarda bajariladi bu esa xozirgi kun davlat talabiga javob bermaydi.