BOSHLANG‘ICH TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHGA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Tojikarimova, Moxira Anvarjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi zamon talablariga mos ta’lim berish uchun boshlang‘ich ta’limda qo‘llash mumkin bo‘lgan bir nechta noan’anaviy usullardan foydalanish ahamiyati haqida fikr yuritilgan yana maqolada rivojlanib borayotgan O‘zbekistondagi yangi islohotlar, olib borilgan yangiliklar haqida ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, yangi innovatsion loyihalar haqida fikr yuritilgan. Shu bilan birga amalga oshirilgan islohotlar va kelajakdagi yangilanishlar haqida ham g‘oyalar keltirilgan.