O‘ZBЕKISTONDA SUV MUAMMOSINI OLDINI OLISH INSON VA TABIAT UCHUN ZARURIY MASALA - Dadaboyeva , Madinaxon Aziz qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bugungi kunda O‘zbekistonda suv va unga bo‘lgan talab, uning sifati kabi masalalar ekologik muammolarning biriga aylanib bo‘lganligi va buni oldini olish masalalari tahlil etilgan.