TALIM MUASSSASI XODIMLARINING IQTISODIY KOMPETEOTLIGINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI - Normurodova , Saodat (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Talim muasssasi xodimlarining iqtisodiy kompeteotligini rivojlantirish mexanizmlari, Rasmiy tayyorgarlik va kasbiy rivojlanish dasturlari, Mentorlik dasturlari haqida ma’lumotlar berildi.