ILK BOLALIK YOSHIGACHA BO‘LGAN BOLALAR NUTQIDAGI O‘ZGARISHLAR - Yuldasheva, Dilafruz Maxamadaliyevna; Axunova, Nargiza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada kichik yoshdagi bolalarni muloqotga tayyorlash, ularning nutqini rivojlantirishga doir eng muhim jihatlar va xususiyatlar bayon etilgan. Ilk yoshdagi emotsional-muloqotga ehtiyojmandlik davri muhim ekanligi bayon etilgan.