ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO‘LGAN BOLALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISH TIZIMINI YANA TAKOMILLASHTIRISH - Isoqjonova, Dilfuza Muxtorjon qizi; Sharipov, Bayramali Sirojiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada imkoniyati cheklangan yoshlarni sifatli ta’lim olishi, ya’ni sog‘lom tengdoshlari bilan ta’lim-tarbiya olishi uchun maxsus maktablardan umumiy maktablarga integratsiya qilish va inklyuziv ta’limni joriy qilish, o‘qituvchilarni inklyuziv ta’lim jarayoniga qayta tayyorlash va maktablarga metodik yordam ko‘rsatish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.