ЭКИШ МУДДАТИ, СХЕМАСИ ВА ҚЎШИМЧА ЧАНГЛАТИШНИНГ КУНГАБОҚАР ҲОСИЛ ЭЛЕМЕНТЛАРИГА ТАЪСИРИ - Туракулов , Ойбек Холмирзаевич; Мамаражабов, Самандарбек Фахриддинович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ёзда такрорий экин сифатида кунгабоқарнинг эртапишар СамҚХИ 20-80 ва тезпишар Сур навлари 1 июл, 10 июл, 20 июл муддатларда ва ҳар хил 70х20; 70х25;, 70х30; 70х35; 70х40см схемалари бўйича экилиб ўстирилган ўсимликларнинг гуллаш фазасида икки марта қўшимча чанглатиш ўтказиш туфайли энг юқори ва сифатли ҳосил элементлари шаклланган вариант аниқланганлиги ҳақидаги маълумотлар қайд этилган.