PSIXOLOGIYA (PSIXOLOGIK MAHORAT) - Turgʻunova , Mumtozbegim; Abduhamidov , Akmal (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Psixologiya inson hayotining eng muhum bir ahamiyatga ega ongning butun tashqi ham ichki faoliyat uyg‘unliklarining ham amaliy ham nazariy isbotlovchi bilimlar maskani desak mubolag‘a bolmaydi. Huddi shunday bilimlar amaliy ko‘nikmalarini o‘rganish yuzasidan ushbu maqolamizda judaham ko‘plab ma’lumotlar keltirilgan.