HARAKAT XAVFSIZLIGINI TASHKIL ETISHDA TELEMATIK TIZIMLARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Karimov, Akmal Akbarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada harakat xavfsizligini ta’minlashda va samaradorlikni oshirishda telematik tizimlardan foydalanishning ahamiyati yoritib berilgan.