BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA YOZMA NUTQNI O‘STIRISH VA KAMCHILIKLARNI BARTARAF ETISH - Ortiqova , Dilsabo Munavvarjon qizi; Hamrayev , M.A (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yozma nutqni o‘stirish tushunchasi, o‘quvchilarni yozma nutqdagi kamchiliklarini bartaraf etish bo‘yicha fikr yuritilgan, ona tili darslarida nutq o‘stirishning shakl va vositalari, nutq o‘stirishda va kamchiliklarni bartaraf etishda noan’anaviy usullardan foydalanish haqida so‘z yuritiladi.