FARG‘ONA VILOYATI ZIYORATGOHLARINING TARIXI - Hursanaliyev , Nodirbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola orqali Farg‘ona viloyati ziyoratgohlarini arxeologik va etnografik ma’lumotlar asosida o‘rganish, shuningdek ular bilan bog‘liq bo‘lgan atamalar, toponimlar haqida yoritib berilgan. Ziyoratgohlarning qayerda va qaysi hudud bilan chegarada ekanligi,ularning o‘ziga hos geografik hususiyatlari to‘g‘risida malumotlar berilgan.