FRAZEOLOGIK BIRLIKLAR TAHLILI NEMIS VA O‘ZBEK TILLARIDA - Xalilova , Zilola Farmonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada frazeologizmlar, ularning ma’no tarkibi va leksikografik tavsifi hamda qayd qilingan frazeologizmlararo sinonimiya, antonimiya va variantdoshlik ikki til orasidagi yaqinlik, uyg‘unlik va farqlilik munosabati haqida so‘z boradi.