MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM – TARBIYA ISHLARI - Xallokova , Maksudaxon Ergashevna; Nuriddinova , Muslima Komiljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola bugungi kunda dolzarb muammoga aylanib borayotgan Maktabgacha yoshdagi bolalarni ta’lim tarbiya jarayoniga jalb qilish, faoliyatni tashkil etish, bolaning yoshiga mos tarzda kerakli bilimlarni oson o‘zlashtirishiga yordam berish kabilar yoritib berildi.