ODT UCHUN CHEGARA MASALALARNI TAQRIBIY YECHISH - Nastinov , Sadriddin Tojiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Kollokatsiya, Galyorkin, eng kichik kvadratlar, chekli ayirmalar usullari bilan taqribiy yechish Mathcad va Maple dasturlarida tashkil etilgan. [1]