GIPOTIREOZ MODELIDA KALAMUSH ANTIOKSIDANT TIZIMIGA E VITAMIN VA KURKUMINNING KORREKSIYALOVCHI TASIRI - Tuychiboyev, J.I.; Azimov , S.Y; Mustafakulov, M.A.; Yusupova, U.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Gipotireoz modelida kalamush antioksidant tizimiga E vitamin va kurkuminning korreksiyalovchi tasiri va qondagi ayrim fermentlarning miqdorini aniqlash.