XОRIJIY INVESTITSIYАLАRNI SUG‘URTАLАSHNING ZАMОNАVIY HОLАTI VА VA UNDAGI MUAMMOLAR - Zohidova , Ruxsora; Sobirova , L.Sh (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada respublikamizda xorijiy investitsiyalarni sug‘urtalash amaliyotining bugungi kundagi holati, uning rivojlanish tendensiyalari, shuningdek, ushbu sohada ko‘zga tashlanayotgan bir qancha muammolar muammolar tog‘risida so‘z boradi. Mamlakat sug‘urta bozorining holati va undagi investitsiyalarni kompleks sug‘urta qilish bilan bog‘liq masalalarning milliy iqtisodiyotimizga kirib kelayotgan xorijiy investitsiyalar ko‘rsatkichlariga ta’siri tahlil qilingan.