ЗАРДУШТИЙЛИК ДИНИНИНГ АРАБ ДАВЛАТЛАРИ ТАДҚИҚОТЛАРИДА ЁРИТИЛИШИ - Олимов , Улуғбек Нусратулло-уғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Туроннинг энг қадимги даври тарихи Араб давлатларида ўрганилиши тадқиқ қилинади. Унда энг қадимги манбалардан бири бўлмиш Авеста китоби ва зардуштийлик динининг араб давлатларида тадқиқ қилиниши ўрганилади.