KASBIY KOMPETENTLIK USLUBLARNI ISHLAB CHIQISHDA XORIJIY DAVLATLARNING TAJRIBALARI - Ganjiev , Shuxrat Jurayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola kasbiy kompetentlik uslublarni ishlab chiqishda xorijiy davlatlarning tajribalari mazmuni asoslab berilgan.