O‘SMIRLIK VA O‘SPRINLIK YOSH DAVRIDA DIQQATNING TA’LIM OLISHDAGI PSIXOLOGIK O‘RNI VA AHAMIYATI - Karimov , Sardorbek Anvarjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim olish jarayonini yaxshilash uchun bilish jarayonlarini rivojlantirish zarurligi va bilish jarayonlari va ta’lim olishda diqqatning o‘rni va ahamiyati haqida bayon qilingan.