TOG‘AY MUROD ASARLARIDA BADIIY TIL IFODASI - Xidirova , Munavvara Rustamovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tog‘ay Murodning shaklan ixcham, mazmunan teran, tagdor so‘z-iboralarga boy bo‘lgan ohangdor tili va turkona uslubi adabiy jamoatchilikning diqqatini o‘ziga rom etganligi asoslangan.