“O‘ZBEKISTON MOLIYAVIY NAZORAT TIZIMIDA AUDITORLIK FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI” - Xidirov , F.G‘ (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston moliyaviy nazorat tizimida auditorlik faoliyatini tashkil etishning nazariy asoslari yuzasidan tadqiqot natijalari va mavjud muammolar, ularning yechimlari bayon qilingan.