PARANTEZ BIRLIKLARNING BADIIY MATNDAGI KOMPOZITSION-STRUKTUR SHAKLI - Abdumalikova, Dilfuza Abduraufovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada parantez birliklar, kirish so‘z va kiritmalardan nutqda o‘rinli foydalanish ko‘nikmasini hosil qilish, yozma nutqda foydalanayotganda imloviy va punktuatsion belgilarga alohida e’tibor berish lozimligi haqida so‘z boradi.