BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MAQOL VA TOPISHMOQLARNI O‘RGATISH ORQALI O‘QUVCHILAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH - Suyunova, Marjona Akbar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola ta’lim tizimidagi islohotlar, kompetensiya va boshlang‘ich sinf ona tili darslarida nutqiy kompetensiyalarni o‘z o‘rnida qo‘llanilishi va ta’limiy o‘yinlardan va maqol va topishmoqlardan samarali foydalanish haqida yoritildi.