ҚИШЛОҚ ЖОЙЛАРДА АҲОЛИГА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАЛАРИНИ ҲУДУДИЙ ТАШКИЛ ЭТИШ - Узакбаев , К.К (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Бу илмий мақолада қишлоқ жойлар, қишлоқ жойларнинг географик ўрганилиш тарихи, қишлоқ жойларда аҳолига хизмат кўрсатиш соҳалари ҳудудий ташкил қилишнинг назарий ва амалий масалалари ҳақида сўз боради.