BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH – DAVR TALABI - G‘iyosova , Feruzaxon; Saminjonava , Muyassarxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kitobxonlik madaniyatini shakllantirish haqida gap ketadi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini yoshlik davridan kitobga qiziqtirilsa, eng avvola madaniyati shakllanadi so ‘ng kitobga bo‘lgan qiziqishi oshadi. Bizga hozirgi zamonda har tamonlama yetuk bolalar davr talabi bo‘lib kelmoqda.