MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI, METOD VA VOSITALARI - Boqijonova, Nargiza Jumanazar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishning o‘ziga xos xususiyatlarini qamrab oladi. Muallif 5-6 yoshli bolalar nutqiga qo‘yiladigan talablari, muloqot vositalari, qo‘llaniladigan metod va usullar haqida o‘z taklif va mulohazalarini berib o‘tgan.